MAKSUA TEHDESSÄ ODOTATHAN ETTÄ PALAAT VERKKOKAUPAN SIVULLE TAKAISIN PANKKISI SIVULTA, MUUTOIN TILAUS EI TULE LÄPI.


Kaikki alkoi yhdestä rikkoutuneesta kulhosta.. jotain ainutlaatuista ja uniikkia, mielummin kuin roskiin. 

Kaikki korut tehdään käsityönä Lahessa.

Usein ihmiset hämmästyvät korujen keveyttä, ajatellaan niiden olevan todella painavia korvassa. Tuotekohtainen painotieto löytyy lisätiedot välilehdeltä tuotteen kohdalla, jos se jostain puuttuu niin painon saa kyllä muistakin kuin astiakoruista.

Toinen asia on terävyys. Rikkoutunut astia, sehän tekee haavoja? Ei :) Hion kaikki korut itse todella huolella, ja tarkistan aina ettei teräviä reunoja jää.

Hinta. Niin,se ainainen.. käsityön arvostus on todella valitettavasti laskenut. Itse maksan hinnasta verot, lisenssit, (esim jokaisesta tuotteesta menee osuus suomalaisen työnliitolle.) ym. kuukausittaiset kulut. Rakkaudesta työhöni tätä teen :)

Materiaalit. Ne yritän hankkia paikallisilta kirpputoreilta ym. ostan myös postitettuna jos on useampi, että kannattaa maksaa postit. 

Teen myös tilaustöitä asiakkaan omasta astiasta tai saatavilla olevasta toiveiden mukaan. 

Koruosat ovat kaikki EU-säädösten mukaisia ja suomesta toiselta pienyrittäjältä ostettu.

Asiakkaan kustannuksella tilaan myös aito hopeiset/kultaiset osat.

Minulle on kunnia-asia olla asiakkaalle mahdollisimman paljon läsnä ja käytettävissä. Aina saa kysyä jos jokin mietityttää, haluan jokaisen tekevän onnistuneen korutilauksen.

Pyynnöstä kuvaan korut yllä tms. jos ei pääse paikan päälle, koska haluan asiakkaan olevan tyytyväinen siihen mitä ostaa.

Kiitos Sinulle, joka ostat meiltä pienyrittäjiltä ja näin tuet suomalaista työtä.

Jokaisella tuotteella on ikuinen ns. huoltotakuu, eli jos jokin minun liimaama osa irtoaa, korjaan sen. Käytän ammattitason liimoja. 


Mallin Valokuvat @hannemarituukkanen

Myymälätilan kuva @helimielonen


Kuvien kopiointi ja käyttö ilman lupaa kielletty.