Kaikki alkoi yhdestä rikkoutuneesta kulhosta.. jotain ainutlaatuista ja uniikkia, mielummin kuin roskiin.

Yritän tänne avata yleisesti muutaman eniten kysymyksiä herättävän asiaa.

Usein ihmiset hämmästyvät korujen keveyttä, ajatellaan niiden olevan todella painavia korvassa. Ei :) Korvakorujen painot olen lisäillyt pikkuhiljaa, ja se on aina parin paino, ellei toisin ilmoiteta. Toki jokin paksumpi materiaali on ohuempaa painavampi.

Toinen asia on terävyys. Rikkoutunut astia, sehän tekee haavoja? Ei :) Hion kaikki korut itse todella huolella, ja tarkistan aina ettei teräviä reunoja jää.

Hinta. Niin,se ainainen.. käsityön arvostus on todella valitettavasti laskenut. Itse maksan hinnasta verot, lisenssit, (esim jokaisesta tuotteesta menee osuus suomalaisen työnliitolle.) ym. kuukausittaiset kulut. Rakkaudesta työhöni tätä teen :)

Materiaalit. Ne yritän hankkia paikallisilta kirpputoreilta ym. ostan myös postitettuna jos on useampi, että kannattaa maksaa postit. Kaikki koruosat ym. ostan pääsääntöisesti paikalliselta yrittäjältä tai tilaan suomalaisesta verkkokaupasta.

Teen myös tilaustöitä asiakkaan omasta astiasta tai saatavilla olevasta toiveiden mukaan.

Koruosat ovat pääsääntöisesti vaihdettavissa toisen väriseen (kullattu/hopeoitu/kirurginteräs) kaikki osat ovat EU-säädösten mukaisia.

 Asiakkaan kustannuksella tilaan myös aito hopeiset/kultaiset osat.

Minulle on kunnia-asia olla asiakkaalle mahdollisimman paljon läsnä ja käytettävissä. Aina saa kysyä jos jokin mietityttää. Pyynnöstä kuvaan korut yllä tms. jos ei pääse paikan päälle, koska haluan asiakkaan olevan tyytyväinen siihen mitä ostaa.

Kiitos Sinulle, joka ostat meiltä pienyrittäjiltä ja näin tuet suomalaista työtä.


Mallin Valokuvat @hannemarituukkanen

Myymälätilan kuva @helimielonen


Kuvien kopiointi ilman lupaa kielletty.